Sheltie kennel Arona Tiki

Nieuws

Nieuwtjes

 • 7 april 2019

  Vandaag kregen wij heel leuk nieuws, Trevor ( Arona Tiki Ngahuru ) en zijn eigenaren Ron en Anne-marie kwamen in actie op de Hanzeshow te Zwolle met keurmeester Dhr. Guy Devriendt (BE). Daar werd Trevor beste van het ras (BOB) en uiteindelijk in de eindkeuring beste van rasgroep 1 (BIG) onder keurmeester Mevr. de Ridder (BE). Wij feliciteren Ron en Anne-marie met dit mooie resultaat.

 • 6 april 2019

  Met Beer ( Arona Tiki Owairaka) en zijn baasje Natasja naar de internationale IJsselshow te Zwolle geweest, met keurmeester Mevr. Marion ten Cate (NL). Beer behaalde een keurige tweede plaats met een uitmuntend in de tussen klasse.

  Tevens post van Raad van Beheer gekregen en de stamboomnaam van het teefje is goed gekeurd, haar naam op papier is nu Arona Tikie Aotearoa .

 • 26 maart 2019

  Op 23 maart 2019 heeft Ruby ( Arona Tiki Raumati ) het leven geschonken aan een reutje en een teefje. Vader van deze pups is Howie ( CH Hartly How About Me For Molson ). Echter de bevalling ging met een hoop complicaties gepaard, waardoor het reutje een moeilijke start had. En ondanks dat wij er alles aangedaan hebben, hebben wij hem op 25 maart helaas moeten laten gaan. Het teefje maakt het verder goed en is voor alsnog besproken.

 • 22 december 2018

  Vandaag het showjaar voor Beer ( Arona Tiki Owairaka) met een mooi resultaat afgesloten op de Internationale  Kerstshow te Venray, keurmeester Dhr. J. de Gids (NL). Beer werd eerste met een uitmuntend in de tussenklasse en kreeg later die dag ook het Res. CAC-CACIB.

 • 20 oktober 2018

  Vandaag naar de jaarlijkse Kampioen clubmatch van de Nederlandse Sheltie Vereniging geweest. Het was een hele gezellige dag met een grote opkomst van nakomenlingen uit onze kennel Arona Tiki. In de fun-klasse jonge honden kwamen Saar ( Arona Tiki Maungawhau) en Rocky ( Arona Tiki Puketapapa) in actie bij keurmeester Dhr. M. Koot (NL). In de Tussen klasse kwam Lola ( Arona Tiki Taranaki) in actie bij Keurmeester Mevr. S. Wigglesworth (GB) en behaalde een keurige zeer goed als beoordeling. In de jeugd klasse kwam Beer ( Arona Tiki Owairaka ) in actie bij keurmeester Mevr. G. de Wit- Bazelmans (NL) behaalde een uitmuntend en een keurige eerste plaats. En met deze plaatsing behaalde Beer zijn laatste puntje voor de Nederlands jeugd titel ( NJK’18). In de kampioen klasse kwam Trevor ( Arona Tiki Ngahuru ) in actie en hij behaalde een keurige derde plaats met een uitmuntend. En als supporters hadden we Ruby (Arona Tiki Raumati) en Gatti (Arona Tiki Takurua).

 • 1 & 2 september 2018

  Een geslaagd en gezellig weekend Duitsland te Bremen met Ruby ( Arona Tiki Raumati ) en Beer ( Arona Tiki Owairaka) met zijn baasje Natasja. Eerste dag Internationale show met keurmeester Dhr. P. G. Bailey (GB) behaalde Beer een eerste plaats met een uitmuntend in de jeugdklasse ( CAC-J, VDH) en werd later die dag verkozen tot beste jeugd sheltie. Ruby behaalde een keurige tweede plaats met een uitmuntend in de open klasse, ( Res.CAC). Tweede dag Nationale show met keurmeester Mevr. K. Voye (DE), Beer behaalde een eerste plaats met een uitmuntend in de jeugdklasse ( CAC-J, VDH) en werd later die dag wederom verkozen tot beste jeugd sheltie. En in afwachting van goedkeuring mag Beer zich nu Duits jeugdkampioen noemen. Ruby behaalde een tweede plaats met een uitmuntend in de open klasse, ( Res.CAC).

 • 6 juli & 7 juli 2018

  Dit weekend deelgenomen aan een show in Tvååker Zweden, met Ruby ( Arona Tiki Raumati), Trevor (Arona Tiki Ngahuru) en Jillz (Romanoc Kiwi Made). Eerste dag Nordic dog show met keurmeester Mevr. B. Petkevica (LET), Ruby kreeg een uitmuntend in de openklasse een hoorde bij de beste 8 teven van de 15. Trevor kreeg ook een uitmuntend in een hele sterke kampioenklasse, maar werd uit eindelijk niet geplaatst. Jillz kreeg ook een uitmuntend in een hele sterke kampioenklasse en werd ook niet geplaatst. Tweede dag Nationale dog show met keurmeester Mevr. C. Akesson (SE), kreeg Ruby een uitmuntend en hoorde bij de beste 10 teven van de 15. Trevor kreeg een uitmuntend met een vierde plaats in de kampioenklasse. Jillz kreeg ook een uitmuntend en werd ook als vierde geplaatst in de kampioenklasse. Weer een leuk, gezellig en vooral een leerzaam weekend.

 • 30 juni & 1 juli 2018

  Dit weekend deelgenomen aan een show in Borås Zweden, met Ruby ( Arona Tiki Raumati), Trevor (Arona Tiki Ngahuru) en Jillz (Romanoc Kiwi Made). Eerste dag Nationale dog show met keurmeester Mevr. V. Woolley (GB), Ruby kreeg een uitmuntend in de openklasse een hoorde bij de beste 8 teven van de 18. Trevor kreeg ook een uitmuntend in een hele sterke kampioenklasse, maar werd uit eindelijk niet geplaatst. Jillz kreeg ook een uitmuntend in een hele sterke kampioenklasse en werd ook niet geplaatst. Tweede dag Sheltie Special met keurmeester Dhr. S. Barrett (GB), kregen Ruby, Trevor en Jillz de zelfde beoordeling als de eerste dag. Leuk, gezellig en vooral een leerzaam weekend en kennis gemaakt met een aantal fokkers daar.

 • 17 juni 2018

  Beer (Arona Tiki Owairaka ) naar zijn nieuwe baasje Natasja gebracht, waar hij met zijn nieuwe maatje Storm een lang en gelukkige toekomst te gemoed mag gaan.

 • 26 & 27 mei 2018

  Weekend Duitsland, Loxstedt met Beer (Arona Tiki Owairaka ), Ruby (Arona Tiki Raumati) en Trevor ( Arona Tiki Ngahuru). Eerste dag met keurmeester Mevr. M Tufte (NO) behaalde Beer een eerste plaats met een uitmuntend in de jeugdklasse ( CAC-J, VDH), Ruby behaalde een tweede plaats met een zeer goed in de open klasse en Trevor behaalde eerste plaats met een uitmuntend in de kampioenklasse en werd later die dag tot beste van het ras verkozen. Tweede dag met keurmeester Mevr. K. Nolke (DE), Beer behaalde een derde plaats met een uitmuntend in de jeugdklasse. Ruby kreeg een uitmuntend en behaalde een tweede plaats ( Res.CAC) in de open klasse en Trevor behaalde weer een eerste plaats met een uitmuntend in de kampioenklasse. En later die dag werd hij wederom verkozen tot best van het ras. Ruby en Trevor beide dagen ingeschreven voor de koppel klasse en beide dagen werden ze verkozen tot beste koppel.